Hjem> Krympe viklinger

Krympe viklinger

Hva kan vi gjøre for deg i området i området?


Våre krympeposer er tilgjengelige i to forskjellige materialer: PVC og P av.


PVC -krympeposer er kjent for sin utmerkede klarhet og holdbarhet. De gir en stram og sikker vikling rundt produkter, forbedrer utseendet og beskytter dem mot støv og fuktighet.


POF -krympeposer tilbyr eksepsjonell allsidighet og styrke. De har høy motstand mot punkteringer, noe som gjør dem egnet for å pakke uregelmessig formede eller skarpe kantede produkter. I tillegg er POF kjent for sine miljøvennlige egenskaper.


Både PVC og POF krymper poser gir en profesjonell og sikker emballasjeløsning for et bredt spekter av produkter, og serverer forskjellige emballasjebehov og preferanser.


Ⅰ. PVC krympepose

· Emballasjemetoder tilgjengelig for valg.

PVC shrink bag


· Vis noen tilfeller av PVC -krympeposer vi har gjort.

ww

Våre PVC -krympeposer er produsert ved hjelp av Blow Film -teknikken, noe som resulterer i en allsidig emballasjeløsning. Disse posene kan lages i en gjennomsiktig variant, noe som gir en klar visning av de vedlagte varene. I tillegg er de tilgjengelige i en rekke solide farger, og serverer forskjellige estetiske preferanser.



Ⅱ. POF krympepose

· Emballasjemetoder tilgjengelig for valg.

POF bags


· Vis noen tilfeller av PVC -krympeposer vi har gjort.

POF shrink bags

POF -krympeposer er en allsidig emballasjeløsning som finner anvendelse på tvers av et bredt spekter av bransjer og produkter, for eksempel kosmetiske bokser, elektroniske produktbokser, såper, bøker osv. Krympesekk sikrer at de er tett innpakket og beskyttet under transitt eller visning.

I tillegg til gjennomsiktige POF-krympeposer, gir vi også enkel 1-3 fargetrykk for tilpasning med merkevarebygging, logoer eller viktig informasjon. Dette forbedrer visuell appell og fungerer som et markedsføringsverktøy, og får produktene dine til å skille seg ut i hyllene.


GÅ TILBAKE TIL FORRIGE SIDE



Liste over relaterte produkter

Copyright © 2024 Shenzhen Lehua Packaging Materials Co., Ltd Alle rettigheter reservert.

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende