Hjem> Krympe emballasje

Krympe emballasje

Krympemballasje er en allsidig emballasjeteknikk som omfatter krympehylsetiketter, krympesel og krympeposer. I denne emballasjemetoden blir produkter først pakket inn med krympefilm, som kan lages av materialer som PVC, PET, OPS eller POF. Filmen blir deretter oppvarmet for å samsvare og feste seg tett på produktets overflate.


Materialets krymping TD / MD krymping Temrett tykkelse Drakt for fordel
PVC① 50% / 1-4% ≥80 ℃ 30-50 mikron krympehylser og krympehette Tett Det mest i stykker råstoffet til favorittpris
Pet 80% / 1% ≥90 ℃
30-50 Micron krympehylser og krympeholpe Høy krymping gjør det til alle flasker
OPS 80% / ≤1% ≥80 ℃ 30-50 mikron krympehylser Sakte krymping gir bedre fiksering av krympefilmen på flaskenes overflate
PVC② 50%/20-30% ≥90 ℃ 15/19/25 Micron krympesekk ytelsen til tåremotstand er bedre
POF 77% / 70% ≥120 ℃ 15-40 mikron krympeposer Fleksibelt materiale med høy gjennomsiktighet

I motsetning til tradisjonelle etiketter som blir festet direkte til produktet eller beholderen, påføres krympehylse etiketter løst rundt produktet eller beholderen og deretter utsatt for varme, noe som får etiketten til å krympe og samsvare tett med formen på varen. Krympehylse etiketter brukes ofte i emballasjen til drikkevarer (flasker og bokser), matprodukter, personlige pleieartikler, legemidler og andre forbruksvarer. De har blitt populære på grunn av deres evne til å forbedre hylleappellen, differensiere produkter og kommunisere viktig informasjon effektivt.


Også kjent som krympehalsbånd eller krymping av manipulerende bånd, er en type emballasjemateriale som brukes til å forsegle hettene eller stenging av flasker, krukker eller containere. De brukes ofte i mat-, drikke-, farmasøytiske og kosmetiske næringer for å gi en manipulering og sikker tetning til produktets beholder. De er en populær emballasjeløsning på grunn av deres evne til å sikre produktintegritet, forbedre produktpresentasjon og gi en følelse av sikkerhet for forbrukerne.


Krympesekker brukes ofte til å pakke forskjellige produkter, inkludert matvarer, skrivesaker, leker og andre forbruksvarer. De er mye brukt innen detaljhandel, e-handel og industrielle applikasjoner, og gir en beskyttende barriere mot støv, skitt og fuktighet, og holder de lukkede gjenstandene rene og godt bevart.


Denne videoen viser deg krympehylse/krympe cap tetning/krymping av forskjellige krympingsmetoder: http: // https: //youtu.be/2umqhzhjdp8

Liste over relaterte produkter

Copyright © 2024 Shenzhen Lehua Packaging Materials Co., Ltd Alle rettigheter reservert.

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende